Pages

Sunday, March 20, 2011

Bestnye Kalau Dapat Pergi Sini

Assalamualaikum...

Dee sbenarnya..tringin sangat pegi Korea..bukan sebab nak tengok mamat korea yang hot tu je aw..Dee minat SANGAT!!! dengan Teddy Bear sebenarnya..kekeke..One time Dee de tgk citer Princess Hour..sumpah best weyh citer ni..dalam citer ni..ade scene dowang pegi muzium teddy bear aw..Since tu larh Dee teringin sangat nak pegi sane...Hope termakbul larh impian Dee ni..amin..Ni larh tempat Dee na pegi tu..hehe :3


*ni dia punya pintu depan kowt..

Lupe nak bagitau..kat Korea ade bnyak muzium teddy bear..gmba ni yang kat Seoul korea..



*sape minat princess hour..mesti kenal teddy bear ni an..huhu..:3

Yang Dee teringin kat Pulau Jeju..sebab dalam citer Princess Hour dowg wat scene pegi muzium teddy bear tu dekat Pulau Jeju ni..




*yeah!! ni lah entry dia..omooo!! umma..bring me there..


*ni lah cast yang berlakon citer Dee story tadi..Dee dah lebih 4 kali..and 4 kali jugak lah Dee nanges..setiap kali ade scene sdih...wuuu... :'( sape yang minat tgk citer ni mesti prasan lpas bhis citer ni je..setiap ending episod mesti de scene teddy bear ni wat same ngan scene dalam citer ni..


*ni salah satu scene..yang Shin ikut Chae Kyung balik uma Chae kyung..scene ni best sangat..kiut weyh..hahaha..kowang jangan lupa doakan Dee pegi sane aw..sayangg kowang...

2 comments:

Fieona Sky said...

OMG NAK PEGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

miss dee said...

jom larh..pe agy..hahahha

Blog Archive